Filmer som blev slots

Att återskapa framgångssagor är en vinnande trend oavsett vilken bransch det gäller. Men särskilt lyckat har det visat sig vara när det kommer till slots som bygger på filmer. Att spela på slots är kul och när de bygger på film är det ännu roligare! Dels för att du redan känner igen karaktärerna och dels för du får chans att föreviga dina favoritäventyr. Men allra bäst är det kanske för att om du sett filmen så förstår du oftast spelet snabbare – och det ökar dina chanser att vinna betydligt mer. Nedan listar vi toppfilmerna som blev toppslots. Hittar du din favorit?

Jurassic Park

Temat Jurassic Park är ett välbeprövat vinnande koncept. Storsäljande boken "Urtidsparken" av Michael Crichto blev till kultförklarade filmatiseringen "Jurassic Park" regisserad av Steven Spielberg, som blev till uppskattade spelslotsen med samma namn utvecklad av jätten Microgaming. Sloten Jurassic Park tar dig tillbaka till äventyret bland dinosaurier. Med samma bakgrundsmusik som i filmen och igenkänningsbara symboler som du samlar för att skapa vinster är det här autentiska spelet lika spännande som filmen – och boken. Dessutom skapar multiplikatorer och bonussnurr extra förmånliga vinster. Behöver vi säga mer?

Lord of the Rings

Smaken är olika som alla vet, med ett undantag. För vem gillar inte Lord of the Rings? Det episka fantasyäventyret har samlat miljontals fans världen över efter att filmatisering av den första filmen hade biopremiär i 2001. Samma framgång hade originaltrilogin som skrivits av J. R. R. Tolkien med över 150 miljoner sålda kopior. När Microgaming kom ut med spelet 2010 var likaså succén där ett faktum. Med karaktärer, bilder och videosekvenser som i filmerna tar denna slot dig tillbaka till samma storslagna Lord of the Rings-tema. Här finns otroliga 243 sätt att vinna på. Dessutom finns möjligheten att vinna 15 fria snurr när du får tre, fyra eller fem härskarringar i rad. Det kallar vi höga odds. Spela Lord of the Rings och vinn du med!

Scarface

Om du tillhör den yngre generation som inte har sett Scarface så gör det nu! Maffiafilmen från 1983 är inte bara kultförklarad, den hör till allmänbildningen. Här får du följa en av vår tids största skådespelare Al Pacino i huvudrollen som Tony Montana när han kommer som kubansk immigrant till Florida för att så småningom komma att bli knarkkung. I Scarfacesloten gör den lika älskade som hatade karaktären come back. Handlingen handlar likaså om att göra sig av med andra maffiabossar för att roffa åt sig alla pengar själv. Med funktioner som "stacked wild" kan symboler bytas ut i skepnad som huvudfigurerna Tony, Manny och Elvira. Tony hittar du exempelvis på hjul nummer två och då aktiverar du spelets bonusar, medan Elira gömmer sig på fjärde hjulet och erbjuder 15 fria snurr. Med flera videoklipp från filmen får du dessutom onekligen den rätta Scarface-känslan. I samarbete med Universal har spelutvecklaren NetEnt lyckats skapa en slot lika levande och spännande som filmen. Vill du vinna både pengar och makt – testa Scarface-sloten själv.